contributeNå som vi har kommet igang med ny hjemmeside for NNN avdeling 27, så vil vi gjerne motta både tips og forslag om utbedringer eller hva vi skal legge inn, vi trenger massevis av stoff for å fylle siden med.
Vi skal også ha bilder og slidere på forsiden og undersidene fra arbeidsplassene, har du noen bilder som passer seg er det bare å sende disse til ole@nnn27.org, (Husk eventuelle fotoforbud og samtykke fra personer på bildene).
Vi trenger også bilder av medlemsbedriftene fra utsiden til undersidene for medlemsbedriftene.

Kommenter gjerne under denne artikkelen for å gi tips!

En av sliderene vil også inneholde litt info om medlemskapet og fra medlemmene, her vil vi gjerne ha mange svar fra medlemmene på disse punktene, slik at vi kan bytte litt imellom for å få mere liv i sidene våre:
– Hvorfor er du medlem?
– Hvilke fordeler har du som medlem?
– Hvorfor burde andre også melde seg inn?
– Kom gjerne også med andre ting som kan hjelpe oss å rekrutere flere medlemmer.

Alle bidrag mottas med takk!